Sollicitatieprocedure


Stap 1: Aanmelden
Aanmelden is heel eenvoudig. Stuur ons je CV met je persoonlijke gegevens en een krachtige motivatie en zet je eerste stap naar een nieuwe toekomst! Maak ons enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten.

Stap 2: Screening
Wij bekijken je aanmelding zorgvuldig. Daarna laten we je binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Het kennismakingsgesprek
Wij nemen contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Het eerste gesprek is een kennismaking met elkaar. Klikt het tussen ons? Maar ook: wil jij ons graag als je nieuwe collega’s? Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste collega bent die wij zoeken.. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt.

Stap 4: Online Assessment
Is het eerste gesprek van beide kanten positief, dan vragen we je om een online assessment te maken. Deze bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst. Dit zal allemaal worden besproken en uitgelegd. De uitkomsten hiervan zullen worden teruggekoppeld.

Stap 5: Inhoudelijk vervolggesprek
Klikt het tijdens onze kennismaking en heb je het online assessment afgerond, dan komt er een tweede gesprek. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie en/of traject.

Stap 6: Aanbod
Vaak zijn twee gesprekken onderdeel van de procedure. En ontvang je daarna van ons het aanbod waarin we de gemaakte afspraken schriftelijk aan je bevestigen middels een contractmap.