Traineeship


De jeugd heeft de toekomst. Een prima motto. De jeugd moet dan wel de kans krijgen mee te bouwen aan deze toekomst. De Ouwehand Bouw Academie heeft het traineeship in het leven geroepen om deze kansen voor jou als talent te creëren. Kunnen we bouwen met jouw talent?

Wij geven jou als jong talent graag de kans om een vliegende start te maken in de bouwwereld. In 6 of 12 maanden tijd geven wij jou een kijkje in de ‘keuken’ van Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen. Je doorloopt in deze periode drie verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en gedurende deze periode word je begeleid door jouw persoonlijke coach.

We hechten veel waarde aan het maken van de juiste match, zodat we zeker weten dat jij op de juiste plek terechtkomt en daar je carrière kan starten. Hier zal dan ook een uitgebreide selectie voor plaatsvinden.

Wil je bij Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen als trainee aan de slag? Vul dan hier je gegevens in en upload je CV. Jouw sollicitatie wordt dan in behandeling genomen en bij een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en onderzoeken we welke ambities jij hebt en hoe deze passen in de mogelijkheden binnen de organisatie. Onderdeel van deze oriëntatiefase is een online assessment: een vragenlijst die specifiek ontworpen is om relevante persoonlijkheidskenmerken te onderzoeken.

Op basis van het kennismakingsgesprek en het rapport van het assessment wordt verder invulling gegeven aan het traject.

Een programma voor een trainee kan als volgt worden opgedeeld in onderdelen:

  • 4 maanden Uitvoering
  • 4 maanden Werkvoorbereiding
  • 4 maanden Projectontwikkeling

Voor de invulling van de verschillende perioden is een matrix opgesteld. Deze wordt bij aanvang van de periode verzonden en zal gedurende de periode ingevuld en geëvalueerd worden.

Ben jij het talent dat we zoeken, maar liggen jouw interesses bij andere bedrijfsonderdelen als hierboven beschreven? Aarzel niet, samen met jou willen we kijken hoe we deze werkvelden kunnen inpassen in jouw traineeprogramma.

Ja, ik ben dat talent

    • Je hebt (bijna) een mbo / hbo diploma op zak
    • Je bent woonachtig in de nabijheid van een van onze vestigingen
    • Je durft vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen
Solliciteer