Traineeship


De jeugd heeft de toekomst. Een prima motto. De jeugd moet dan wel de kans krijgen mee te bouwen aan deze toekomst. De Ouwehand Bouw Academie heeft het traineeship in het leven geroepen om deze kansen voor jou als talent te creëren. Kunnen we bouwen met jouw talent?

Wij geven jou als jong talent graag de kans om een vliegende start te maken in de bouwwereld. In zes maanden tijd geven wij jou een kijkje in de ‘keuken’ van Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie. Je doorloopt in deze periode drie verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en gedurende deze periode word je begeleid door jouw persoonlijke coach.

We hechten veel waarde aan het maken van de juiste match, zodat we zeker weten dat jij op de juiste plek terechtkomt en daar je carrière kan starten. Hier zal dan ook een uitgebreide selectie voor plaatsvinden in de vorm van een wervingsdag.

Wil je bij Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie als trainee aan de slag? Vul dan hier je gegevens in en upload je CV. Jouw sollicitatie wordt dan in behandeling genomen en bij een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor onze wervingsdag.

Tijdens de wervingsdag maken de kandidaat-trainees kennis met Ouwehand Bouw middels een welkomstwoord en bedrijfspresentatie. Tevens zal er bij de kandidaten een analytische test worden afgenomen, waarna de selectie van de kandidaten plaats vindt. Na een positief resultaat van deze test nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek.

Het programma van het traineeship ziet er als volgt uit:

Maart/april

 • Wervingsdag en selectie

Mei/juni

 • Sollicitatie en contractering

Augustus/september

 • Traineeship afdeling Projectontwikkeling

Oktober/november

 • Traineeship afdeling Werkvoorbereiding

December/januari

 • Traineeship afdeling Uitvoering

Februari

 • Eindevaluatie en indiensttreding bij positief resultaat

Bovenstaand is het basisprogramma voor het traineeship. In de praktijk kan de planning, afhankelijk van het aantal trainees, nog variëren. De concrete planning zal bij aanvang met de trainee worden besproken.

https://ouwehandbouwacademie.nl/afstuderen/

Ga direct naar Afstuderen

https://ouwehandbouwacademie.nl/stage/

Ga direct naar Stage

https://ouwehandbouwacademie.nl/vacatures/

Ga direct naar Vacatures

Ja, ik ben dat talent

  • Je hebt een mbo / hbo diploma op zak
  • Je bent woonachtig in de nabijheid van een van onze vestigingen
  • Je durft vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen
Solliciteer